onsdag 17. juni 2009

170609: Dame med bortskjemt katt

.


OK - den er bortskjemt, katten til dagens dame. Så bortskjemt er den at den ikke trenger å gå tur selv når den ikke vil. Dagens dame bærer den rundt, og av og til, hvis de skal riktig langt, triller hun den i vogn.

Når katten kommer og strekker seg opp mot henne, og ber om å bli løftet opp, blir dagens dame helt bløt, og lyder kattens minste vink. Den er en vakker katt, og det er den fullstendig klar over, og den vet akkurat hva den skal gjøre for å få det som den vil.

Når dagens dame snakker med katten, og det gjør hun ofte, har hun en egen stemme til det. Hun hører selv at det høres helt tussete ut, og hun er litt flau, litt, men ikke så mye at det får noen betydning for hvordan hun behandler kattedronningen.

Katten sover i dames seng, der den strekker seg så lang den er, og maler kjempehøyt - klart den er fornøyd, den har brutt ned alle prinsippene damen hadde om aldri å la kjæledyr sove i menneskesenger. I grunnen får katten menneskene sine til å gjøre mye rart, og det er godt den ikke kan snakke - den ville garantert mjaua fram merkelige ordrer, og fått dagens dame til å fange både mus og småfugl for seg.

Og verden kan i grunnen være glad for at dagens dame ikke begynte å skjemme bort levende vesener før barna hennes var store - hvis ikke ville verden ikke bare hatt en kattetyrann å forholde seg til, men tre mennesketyranner også....
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar