tirsdag 4. mai 2010

040510: Dagens dame er ikke mørkredd

 .


-Jeg er ikke redd for mørket, sier dagens dame, og holder fram lyskilden sin så alle kan se den. Den gir akkurat passe lys, sånn at hun kan se hvor hun setter føttene sine.

-Om noen ser meg i mørket, sier damen, eller rettere sagt ser staven min, tror de sikkert ikke at det er jeg som er i andre enden, men heller en som er større og sterkere enn meg. Dagens dame tipper at alle som er ute om natta trekker seg stille tilbake til portrommet sitt, eller gjemmer seg bak et tre til hun er forbi dem. Hun tenker at de sikkert tror at hun er en skumling, en skumling med selvlysende penis, og det er naturlig å være litt redd når en ukjent person med selvlysende penis kommer mot deg om natten.

-Som en ekstrabonus, sier damen, kan lyskilden min skremme bort farlige dyr også, det er ikke fritt for at den gir fra seg litt lyd. Noen ganger, tenker hun, er det godt at ikke alt er stillegående.

Hun vandrer glad og fornøyd hjem i den mørke natten, med den lysende følgesvennen sin, som viste seg å ha så mange flere funksjoner enn hun opprinnelig forventet.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar