torsdag 6. mai 2010

060510: Dame med hunder på tur

.


-Jeg pleier å si at jeg har barbert dem for sommeren, hundene mine, sier dagens dame, der hun går bortover med de to hundene sine i bånd. Hun fortsetter med å si at det selvfølgelig ikke er sant, en av grunnene til at hun skaffa seg nettopp disse hundene, er for nettopp å slippe å klippe hundepels, hun har nok med å forholde seg til sitt eget hår, om hun ikke skal måtte ta seg av andres også.

At noen lurer kan hun forstå, når man ser på hundene, ser det ut som noen har barbert Lassie. Så der det også to korthårscollier hun har foran seg i bånd. -Damer som har hår som ser ut som om de akkurat har stått opp, uansett tid på dagen, må ha hunder med lettstelt pels, sier damen, og siden jeg ikke orker å kle av og på hunder heller, var ikke nakenhund noe alternativ.

Da ble det disse, de to korthåra colliene. Damen lurer på om de av og til ønsker seg langt hår, eller krøller, når de for eksempel møter andre som har mer avanserte frisyrer, akkurat som hun selv skulle ønske at hun husket å børste håret hver dag. Og hun lurer på om de lugger Lassie litt, eller tråkker henne litt hardt på foten, når de møter henne, eller om de er litt misunnelige på puddelens krøller. Eller om de rett og slett ikke bryr seg, og i motsetning til så mange damer er glade og lykkelige uavhengig av fall, hårlengde eller hårfarge.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar