lørdag 15. mai 2010

150510: Dame med marihøner

 .
 
-Nei, sier damen, der må bort, dere kan ikke gjøre det der i hagen min. Hun bærer med seg to marihøner fanget midt i akten, hun bærer dem forsiktig ut av hagen.

Det er ikke det at damen ikke liker marihøner. Hun liker marihøner velidg godt, og vil gjerne ha mange av dem. Og damen vet også hvor de små marihønene kommer fra, det er ikke det. Hun vil bare ikke at de skal ha sex i hagen hennes.

Man kunne jo tenke seg at dagens dame er svært puritansk siden hun ikke godtar at noen har sex i hagen hennes. Hun er ikke det, hun er bare rettferdig. -Herregud, sier hun, hvis jeg ført aksepterer marihønesex, blir det vanskelig å si til liljebillene at ikke de får lov. Og tenk på iberiasneglene, når de kommer skliende på slimet sitt og insisterer på å ha sex i min hage.

Derer bærer damen konsekvent bort alle hun finner som parrer seg i hennes hage. (Hvis de ikke er alt for tunge, de som er for tunge til at damen orker å bære dem, må gå selv). Og det skal hun fortsette med, for som hun sier, det er viktig å være frue i egen hage...
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar