mandag 10. august 2009

100809: Dagens dame bærer en grevling

.


Dagens dame bærer en grevling. Hun skal ikke bære den langt, og hun skal ikke ta den med seg hjem heller, det er ikke sånn at hun har stjålet en grevling og ført den bort fra grevlingfamilien dens, sånn at den kan bo hos henne i stedet.

Nei, hun hjelper den bare over veien. Hun har sett så mange overkjørte grevlinger, og det grøsser i henne og gjør henne trist hver eneste gang, så nå har hun tenkt at hun skal hjelpe dem litt i trafikken.

Nå vet hun at enkelte grevlinger er veldig flinke i trafikken, hun har nemlig lest boka om "Grevlingen som ville bli bilmekaniker", og han var i alle fall flink. Men sørgelig mange grevlinger er uflinke i trafikken, og når litt bråtøffe grevlinger møter på litt bråtøffe mennesker i bil, kan det gå fryktelig galt, særlig for grevlingen.

Og dagens dame liker å se grevlingene tusle over jordet på de korte beina sine tidlig om morgenen, og hun liker å se grevlingene stå og forsyne seg av nedfallsplommene på seine sensommerkvelder, så hun tenker at om det at hun bærer en grevling over veien av og til kan hjelpe noen, gjør hun gjerne det.

Og om det skulle komme et pinnsvin eller to forbi som også skulle trenge hjelp til å komme over veien, hjelper hun nok dem også.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar