onsdag 19. august 2009

190809: Dagens dame sniker litt

.


Dagens dame sniker seg litt rundt. Ikke så veldig, men litt. Hun drikker vin av plastglass, sånn at andre kanskje tror det er saft, og hun har solbriller på. Solbrillene er der fordi hun faktisk ikke liker lys, ikke av noen annen grunn, om noen skulle komme til å tro det.

Det er ikke det at hun drikker for mye, det synes hun absolutt ikke. Det er bare det at hun liker å drikke vin på litt alternative klokkeslett, det vil si når ingen andre gjør det. Før lunsj, for eksempel, hun liker å sitte å hvile seg litt før lunsj, og det er jo ikke akkurat til bry for noen.

Siden hun bor alene, kan hun faktisk gjøre akkurat som hun vil. Det er jo ikke sånn at undulaten bryr seg, den er jo ikke en snakkende papegøye, akkurat. Og at noen av vennene hennes uttrykker lett bekymring når de f.eks. er på tur sammen, synes hun er mest irriterende, selv om hun også liker det at de bryr seg om henne.

Derfor sniker hun litt. Man trenger ikke å gjøre alle ting sammen selv om man er på tur sammen, og hun kan godt sitte for seg selv på en fortausrestaurant og drikke vin mens resten av reisefølget løper fra severdighet til severdighet. Da blir det ikke så slitsomt med all bryingen når de skal møtes til et lite glass etterpå....
.

3 kommentarer:

  1. Dagens dame vet å kose seg:)
    Dette var en artig side!
    Ida

    SvarSlett
  2. Takk for hyggelige kommentarer ;.)

    SvarSlett