søndag 30. august 2009

300809: Fisk på søndag

.


I går var dagens dame opptatt av grønnsaker, i dag er det fisk hun er opptatt av. Dagens dame spiser fisk hver søndag, av og til ellers i uka også, men det er bare søndager hun har en fast og ubrytelig avtale med fisken.

Hun spiser fisk fordi hun liker det, selvfølgelig, andre motiver har hun ikke når hun spiser, dagens dame. Hun kjøper fisken sin, hun fisker den aldri, aldri, det ble hun vaksinert mot da hun var liten, hun kan ikke tenke seg noe kjedeligere enn fisketurer der noen voksne sier hysj, hysj, bare det kommer ord ut av munnen.

Av og til da hun var liten fisket hun sammen med andre barn, de sa også hysj, hysj, men ikke så lenge, de glemte at de hadde sagt hysj og pratet og lo likevel, og fikk fisk. Det er bare det at nå er damen voksen, og hun glemmer det ikke lenger om noen sier hysj, og da er det kjedelig å fiske.

Og hun har blitt bløt, damen, hun tror ikke det er like lett å kakke fisken i hodet som det var før, det er også en grunn til at hun lar noen andre både dra opp og slakte fisken hun skal spise. For spise den, skal hun. Så bløt at hun ikke spiser noe som har levd, er hun ikke. Enda.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar