mandag 17. august 2009

170809: Matpakkedame

.


Det er skolestart hos dagens dame. Dagens dame er ingen matpakkedame, hun står ikke opp tidlig, tidlig for at familiemedlemmene skal gå hvert til sitt med kunstferdige matbokser. Hun har prøvd av og til, og det resulterer riktignok i kreative matbokser, men det resulterer også i en sur dame.

Men av og til, sånn som første skoledager, eller når hun har et eller annet prosjekt på gang, hender det hun står opp tidligere enn hun trenger, og lager matpakker. Sånn som i dag, når det er første skoledag.

Det blir nok ingen vane. Og siden alle i damens hus er store nok til å lage sine egne matpakker er ikke det noe problem. Men av og til, sånn som i dag, er det en hyggelig avveksling, med en matboks full av gode tanker, og helt uten sure miner, og selvfølgelig: med mat.
.

2 kommentarer:

  1. Fine matpakken (og fine damen). Skulle ønske jeg noen ganger gadd å lage en sånn matpakke som en gleder seg til å åpne.

    Kanskje når jeg blir stor ;)

    SvarSlett
  2. Det er i alle fall ingen automatikk i at man gidder å lage matpakker når man blir stor, heller.

    Jeg bevisstløs om morgenen og lager verdens kjedeligste matpakker, men som med så mye annet er teori og praksis to forskjellige ting: det er mye lettere å lage en tegning med en ok matpakke enn å gjøre det i virkeligheten ;-)

    SvarSlett