tirsdag 25. august 2009

250809: Dame med solbriller og kikkert

.


Dagens dame prøver å være diskret. Det er ikke lett å være diskret for den som bærer rundt på en stor kikkert, men hun prøver. Det er derfor hun har solbriller på. Dumt egentlig, for alle skjønner jo at den som går med solbriller når det er overskya enten han en øyesykdom eller noe å skjule.

Dagens dame lister seg rundt med kikkerten sin og spionerer. Ikke at hun er en ordentlig spion, en sånn som man leser om i kriminalromaner, særlig de som har handlinga lagt til gamle dager og den kalde krigen, hun er ingen sånn spion, med hemmelige møter og beskjeder skrevet i kode og lagt på vanskelig tilgjengelige hentesteder.

Nei, dagens dame spionerer fordi hun er nysgjerrig. Hun har ingen spennede hjelpemidler, utenom en kikkert, ikke en gang en liten båndopptaker har hun, hun hadde tenkt å ha det, men da ble søsteren hennes så sinna, og sa at hun sikkert kunne komme i fengsel for sånt. Siden dagens dame ikke har særlig lyst til å være i fengsel, klarer hun seg med kikkerten sin, og litt fantasi.

Så går hun ut i verden, med solbriller og kikkert, og ser. Hun ser, hører og lager historier. Og prøver å ikke ljuge så mye at hun kommer i fengsel for det.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar