fredag 28. august 2009

280809: Dame med tung hund

.


Det er mye å tenke på for den som skal skaffe seg en hund. Aller først bør man tenke over om man egentlig vil ha hund, om man har tid til å ha hund, plass til å ha hund, lyst til å ha hund. Så bør man tenke over om man klarer å bære den hjem.

Bare sånn for sikkerhets skyld bør man tenke over det. Dagens dame, for eksempel, tenkte ikke så veldig på det, hun ville egentlig ha en hund som kunne se pen ut når den lå på en pute, men aller bebidyr er søte, og vips - så ble bebien til stor hund som ikke ligger på pute, det er den alt for rastløs til, og som er tung når den må bæres hjem.

OK - så er det ikke meninga at hunden skal bæres hjem. Men når den nå en gang ikke gidder å gå, har man ikke særlig valg, sier dagens dame. Hun innrømmer at hun har skjemt den bort, og at hun har skapt et monster som gjør seg blytung og trekker beina opp under seg når den ikke vil mer.

Og dama bærer. Hun bærer og bærer på det store dyret sitt. Og hun gleder seg til å komme hjem fra den slitsomme turen. Og når hun kommer hjem, da skal hun legge seg ned på en pute, og bare hvile seg og være til pynt....
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar