søndag 16. august 2009

160809: Dame med is

.

Dagens dame liker is. Hun liker nesten all is, men av og til kommer hun over ekstra god is. Som da hun var i Horsens, og hun fant en liten is-bar. Der var isen ekstra god.

Dagens dame vil ha mye av det som er godt. Da hun fant den bittelille flotte isbaren holdt hun det hemmelig for mann og barn en stund. Bare søsteren hennes fikk vite det, hun som også vil ha mye av det som er godt.

De to damene satt med isene sine, pistasjis, rabarbrais, jordbæris, sjokoladeis, og mange, mange andre smaker, alle laget på stedet de ble spist. Noen timer etterpå tok de med seg mennene sine for å spise is på samme sted. Og enda senere, da det var kveld, tok de med seg barna sine også. På den måten fikk damen all den isen hun trengte den dagen.

Dagens dame spiser ikke is hver dag. Og hun pleier å dele med både mann og barn. Men av og til sniker hun seg bort og er helt for seg selv med noe hun synes er godt. Da lener hun seg godt tilbake og har det helt stille. Alle bør lene seg tilbake og ha det helt stille av og til.

Som i dag. I dag lener dagens dame seg tilbake og har det stille. Og hun tenker på is. Kanskje hun spiser en is, også, en stor en. Fordi hun fortjener det.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar