tirsdag 14. september 2010

140910: Dame med vaskebjørn

.


-Lurt igjen, sier dagens dame, der hun bærer rundt på dyret med det misvisende navnet vaskebjørn. Damen, som vanligvis ikke er av den lettlurte sorten, skaffet seg dyret nettopp for å få hjelp med vaskingen.

Akkurat vasking og rydding synes damen er så kjedelig at hun med håp i blikket lar seg lure stadig vekk. -Ja, sier damen, jeg kjøper spray-på-og-tørk-av igjen og igjen, og hver gang blir jeg like skuffa over at det ikke virker. Damen, som trodde at Jif-mennene som en gang var i reklamen var virkelige menn man bare kunne slippe løs i huset, hun som ellers verken tror på guder eller andre overnaturlige vesener.

Og nå har hun skaffet seg en vaskebjørn. Og alle som har hatt en vaskebjørn i huset, vet at de forårsaker mye vasking, men de utfører den ikke. De roter og klatrer, og ikke er de stuereine heller.
-Men pokker ta, sier damen, søt er han i alle fall, bjørnen min. Og siden damen tross alt er optimistisk og håpefull, går hun til butikken med håp om at denne gangen virker det, denne gangen kan hun spraye på og tørke av. Eller kanskje hun skal overlate både sprayingen og tørkingen til jif-mennene. Eller, forresten, hun er ikke så nøye på det, når hun tenker seg om: en hvilken som helst mann duger.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar