fredag 6. mars 2009

060309: Nei, dagens dame har ikke hund

.

Dagens dame er en særdeles pliktoppfyllende dame. Særdeles pliktoppfyllende damer går tur med hunden før de gjør andre ting. Dagens dame har selvfølgelig gått tur med hunden sin. Eller, hunden sin blir vel litt feil å si, siden hun strengt tatt ikke har hund.

Eller, jo, forresten, hun har hund, på en måte. Jeg tror det er mer vanlig at barn melder sin ankomst uplanlagt i en familie enn at en hund gjør det, men dagens dame har en uplanlagt hund. Den kom inn i familien fordi mannen i huset lånte den. (Og at jeg ikke tenkte på det, den gangen jeg drev på å stressa med den usynlige hunden Mulle). Og alle vet jo at når et dyr først har kommet inn i huset, blir det der, det er for eksempel derfor det bor to rotter i mitt hus....

Dagens dame er glad i hunden, og jeg tror nok hun liker å lufte den, og det ser ut som om den liker henne også, det var bare en litt alternativ måte å få seg hund på. Det hender forresten at hun lufter en hest som ikke er hennes også, men det er en annen historie.

I hånda har dagens dame brodergarn, når hun ikke går tur med hund eller hest pleier hun nemlig å sy. Hun broderer store bilder og installasjoner, som ser søte og pene ut, helt til man ser nærmere etter, og ser at de er skumle og farlige. Hun broderer på seil, også, og hun har snart nok til at hun kan utstyre et helt skip og sette til havs, med skipskatter, skipshund og skipshest. Og kanskje en sjørøverpapegøye, hvis noen bare tar den inn i huset hennes først.
.

2 kommentarer:

  1. Jeg storkoser meg med damene dine og de fornøyelige ordene du lar følge med.
    God helg til både deg og damen!

    SvarSlett
  2. Tusen takk :-) Jeg og damene har en god helg!

    SvarSlett