mandag 16. mars 2009

160309: Blodtørstig mandagsdame

.


Nei, man skal ikke halshugge små dyr. Man skal aldri, aldri, halshogge små dyr. Ikke en gang om det er mandag og man er aldri så sliten fordi man ikke rekker alt man skal og ikke får lagt seg i rimelig tid. Aldri, aldri.

Og hvis man nå først skal halshogge et dyr, er det ekstra dårlig gjort å gjøre det med et som er totalfredet. Selv om det bråka aldri så mye. Selv om man er sliten. Selv om det er mandag.
.

6 kommentarer:

 1. Nei, det skal man ikke! På toppen av det hele står hun og smiler!
  ;-)

  SvarSlett
 2. Beklager, men det var jeg som skrev den kommentaren.
  Du har ikke lagt inn slik at man kan kommentere med bloggadressen.

  SvarSlett
 3. Det er virkelig artig å lese bloggen din Vigdis! Jeg må si at jeg kan identifisere meg litt med denne mandagsdamen. Det samme med hun som ikke viste at hun hadde hund og hest osv. Vi har f.eks nå tre marsvin i tillegg til hamster og hund. Det startet med ett. Det siste tilskuddet var en naturlig følge av hva som skjer når en han og en hun kommer sammen. Problemet er at den biter! Da er den ikke så lett og bli kvitt...
  Det kan man bli litt blodtørstig av faktisk!
  Lykke til med utstilling!
  Hilsen Hilde

  SvarSlett
 4. Anne-Sophie: Nå har jeg endret det, skulle gjort det før, har bare glemt det.
  Hilde: Det er mye man kan bli blodtørstig av. Pass for all del på at ungene dine ikke skaffer seg dyr som lever leeenge rett før de blir så gamle at de skal flytte hjemmefra - da kan det nemlig hende du må ta fram sabelen...

  SvarSlett
 5. He,he...du er jaggu gæærn på en positiv morsom måte! Koser meg med historiene dine!

  SvarSlett
 6. Så hyggelig at du koser deg, Bente. Gæærn på en positiv morsom måte høres hyggelig ut, så det vil jeg gjerne være :-)

  SvarSlett