tirsdag 17. mars 2009

170309: Appelsindamen

.


Dagens dame er på kino. Nå er det ikke så veldig vanlig å ha med seg appelsiner på kino, men så er dagens dame ikke så veldig vanlig, heller. Tre appelsiner har hun med seg, hun skreller dem og spiser dem, hele kinosalen lukter appelsin, og vi andre, vi som ikke har appelsiner med, bare store poser med Fox og Nox og Toffin, vi lurer litt. Vi lurer på hva som har skjedd, hvorfor hun skreller og spiser appelsinene sine i en rasende fart.

Vi innrømmer at vi nok så mer på filmen enn på henne. Ikke at det gjorde noe, hun var mer spennende enn filmen, og historiene vi laget kunne nok blitt nominert til en og annen Oscar. Kniven har vi diktet inn, og det var ikke nellikspikre i appelsinene heller, men appelsindama på kino var helt virkelig, og ganske uvirkelig. Vi vet det. Vi var der.
.

2 kommentarer:

  1. Jeg liker damene dine.

    Appelsindamen tror jeg må være en godt voksen dame som har funnet ut at hun for en gangs skyld skal kose seg med en film. Hun er veldig glad i appelsiner, men ikke så glad i Fox, Nox og Toffin.

    Tror jeg.

    SvarSlett
  2. Så hyggelig at du liker damene :-) Hun er nok glad i appelsiner, men den gangen, på kino, og dette er helt sant, virket det mest som om hun hadde rømt inn i kinosalen i affekt, og ikke koste seg så mye, men at hun likte appelsiner mye bedre enn godteri, det er nok sikkert.

    SvarSlett