lørdag 28. mars 2009

280309: Dame med Rubiks kube

.


Dagens dame bærer på Rubiks kube. Dagens dame har ikke tålmodighet til å holde på med kuben, hun blir sur og aggressiv av den, og er egentlig på vei til søpla for å kaste den. Hun har prøvd mange ganger, hun har vekselvis forbannet Erno Rubik, kubens oppfinner, og henvendt seg i bønn til høyere makter, uten at det hjelper - hun får det ikke til, og nå er det nok.

Hun har en venn som løser kuben som ingenting - han vrir noen ganger på den, og vips, så er den ferdig. OK - han er ikke så rask som Leyan Lu, som har løst kuben på 11,13 sekunder, men rask nok og flink nok til at dagens dame lar seg irritere.

Det er ikke det at vennen hennes klarer å løse kuben som irriterer mest, det er det at han gjør det på en triumferende måte. Vel, gjorde er vel rettere å si. Det blir nok ikke like lett neste gang han skal prøve, siden dagens dame har byttet om på et par av klistremerkene sånn at fargene ikke lenger er plassert helt der de skal.

De som trenger tips til hvordan man kan løse kuben, kan finne mange steder på nettet der det blir lagt fram tips og råd om dette. Dagens dame er ikke interessert - hun er ferdig med kuben for godt - fra nå av er hennes eneste befatning med den å se på vennen som strever.

Gi Kudos til denne saken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar