mandag 30. mars 2009

300309: Dagens dame har skrivesperre

.


Det er mandag. Dagens dame er sliten. Hun har sovet alt for lite, hun bærer rundt på ei papegøye, og hun klarer ikke å åpne flaska.

Hun vet at hun burde lage en historie om det, men hun orker ikke, hun er trøtt, hun er alltid trøtt når hun stiller klokka, uansett hvilken vei. Hun er som kuene på den måten, hun liker ikke at noen forandrer tida, selv om hun ikke skal melkes klokka sju.

Derfor bruker hun dagen til å surmule litt for seg sjøl, hun tenker at det er nok av historier å ta av, de får komme en annen dag.

Eller så kan noen andre lage historien i dag, mens dagens dame går og slår halsen av flaska, og kanskje av papegøya....
.

2 kommentarer:

  1. Skjønner godt at hun blir trøtt og litt uttafor... og bedre blir det jo ikke når Papegøya lærte seg å se på sola for å vite hvor mye klokka er for 2 måneder siden da - og sitter der og sier: "klokka er seks, klokka er seks", når Damen VET at klokka egentlig er sju.. (Papegøyer går jo på repitisjon og gammel vane, mener jeg. De skjønner jo NADA av sånne stille-klokka-ting som vi mennesker plutselig finner på)

    Jeg tror denne damen rett og slett styrter cider jeg, i håp om å ikke høre papegøya så godt lenger - eller kanskje rett og slett sovne fra hele greia???

    SvarSlett
  2. ... og prøv å avlære en papegøye noe som helst... Moralen er: bruk aldri en fugl som vekkerklokke, aldri lær den å si seks, det kan føre til ubehagligheter av flere grunner, ikke lær den å si kjeks heller, den kommer bare til å mase. Man må rett og slett aldri eie en fugl som kan snakke, tror jeg....

    SvarSlett