fredag 27. mars 2009

270309: Dagens dame er premenstruell

.


Dagens dame trenger å se blod. Hun er en premenstruell hurpe som synes at verden er grei nok, om bare alle idiotene som finnes kan holde seg unna henne. Langt unna. Hun kan virkelig ikke forstå hvordan folk kan være så gjennomført dumme, og hun skjønner ikke hva hun tenkte med da hun en gang i tida gifta seg med en særdeles irriterende mann, og att på til formerte seg med ham, sånn at hun er bundet til ham til evig tid. Ja, hun kan selvfølgelig bli skilt, hun vurderer det omtrent en gang i måneden, men båndet er jo der, og alle minnene om den dårlige dømmekrafta hun utviste en gang i fortida.

Dagens dame trenger å se blod. Hun trenger ikke å se leker som ligger strødd rundt i huset og tar opp plass og er i veien. I dag slakter hun teddybjørner og tøykaniner. Hun advarer dem først, men om de ikke går sin vei, er det ingen bønn - da må stoppen flyte og dyrene må ut. Hun smiler når hun stikker dem, og nynner litt på "Ingen er så trygg i fare" når hun vandrer videre, på leiting etter feilplasserte kosedyr.

Og jeg benytter anledningen til å minne om at det er bare tegning på gråpapir. Ingen har kokt noens virkelige kaniner, både egne barn og andres barn har lekene i behold, og alle damer jeg kjenner er snille mot dyr, selv om de er aldri så premenstruelle. Forøvrig har denne damen fått et nytt hjem, der jeg tror hun vil finne seg vel til rette hos en søster i ånden.

Gi Kudos til denne saken!


4 kommentarer:

 1. Fantastisk! Alle har vi vel en premenstruell dame i oss! Du burde strengt tatt utgitt både bilder og tekst i en bok...du forteller jo om livet sett fra damers ståsted, og du gjør det fantastisk morsomt og unikt! - Glad jeg fant bloggen din!

  SvarSlett
 2. Takk! Bok tror jeg nok aldri det blir, en liten kalender, derimot, det er ikke umulig :-)

  SvarSlett
 3. hej Vigdis !

  jeg kan rigtig godt lide denne her....lidt mere krads end de andre...men jeg kan også lide de andre du laver...

  SvarSlett
 4. Takk skal du ha, Anita :-)

  SvarSlett